Eventyret venter

Gjør deg klar for vår "waterworld"

Coasteering handler om å bevege seg blant klippeformasjoner langs kysten, enten det er til fots, klatrende, svømmende eller hoppende fra klipper. Målet er å ha det gøy og utfordre seg selv innen trygge rammer. Vi utforsker spennende kanaler, lar oss bli skylt med bølgene, traverserer, småklatrer og hopper fra høyder i områder som ellers ikke er tilgjengelig. Alt dette mens vi oppdager og utforsker det marine livet i verdens største badeland! Eventyret begynner nå.

Coasteering.no er lokalisert vest av Sotra, kun 40 min kjøring fra Bergen sentrum. Altså kun en kort kjøretur til flere heftige coasteeringopplevelser. Vi har flere ruter å velge mellom og plukker den som egner seg best for gruppens motivasjon og ferdigheter. 

Deltagelse krever ingen tidligere erfaring, men en forventning om å ha det gøy og utfordre seg i vann. Mer informasjon finner du i menyen på toppen av nettsiden.

 

 

 

 

 

Coasteering Adventure

Lyst å kjenne havet bevege deg? Lyst å leke i skjærgården som du egentlig ville da du var 10, men som mor sa nei til? Vel vi er verken din mor eller far, bli med oss på en uforglemmelig opplevelse i havgapet vest for Bergen.  Gjennom godt utstyr og kompetente guider i kvalitetssikrede ruter tar vi deg med på et eventyr helt utenom det vanlige. Glem badeland i Bø, vi har det rett utenfor døra vår, helt naturlig. Det er utrolig hva 5 mm høykvalitetsneopren gjør med temperaturen. Vi har gjennomført i alle årets 12 måneder. Og hver årstid har sine spesialiteter, så denne turen kan du være med på mer enn 1 gang.                                                        

Coasteering DNT

Arrangement booket av Bergen Turlag. Se https://www.bergenoghordalandturlag.no                              

Coasteering ECO

Vi som jobber med coasteering har drevet med vann og vannaktiviteter mange år. Havet er mildt sagt viktig for oss. Gjennom all tiden i vannet har vi lært ganske mye om livet både like over vann, i overflaten og under vann. Og vi har sett hvor stor glede det skaper at vi deler litt av denne kunnskapen med de som er med oss. Å bare undres over hvorfor blæretangen er som den er. Hvorfor kråkebollene er ansett som så lukseriøs mat, hvordan landskapet har blitt formet av tiden gjennom milliarder av år, er verdt en helt egen tur. Vi skal se på, ta på, smake på og bruke alle våre sanser når vi opplever havet på denne måten. Visste du for eksempel at det beste stedet å se istidens skuringer ikke er oppe ved en bre, men her ute ved havet?                      

Coasteering Familie

Coasteering er en utrolig kjekk familieaktivitet. For familien som er glad i vann er dette den perfekte opplevelse. Kanskje blir dere overrasket over hvem som er tøffest ? Familieaktiviteter tilpasses så klart den enkelte gruppe avhengig av barnas alder og de voksne sitt behov for tørre klær(?). Coasteering er utfordrende for alle, og våre ruter tar så klart slike hensyn. Hos oss MÅ du ingenting, men du KAN gjøre en hel masse! Med 5mm neopren er det utrolig hvor hyggelig stemning det kan bli selv om vanntemperaturen i utgangspunktet sier noe annet. Hver voksen kan ta med seg 2 barn mellom 7-12 år. Maks antall pr gruppe er 12 stk pluss instruktør.                        

Coasteering Skreddersøm

Coasteering er utrolig kjekt, og våre eventyr og familieturer er fantastiske, men vi har noen hemmeligheter som vi sparer til de virkelig spesielle anledningene. Om dere er en vennegjeng, eller en gruppe på jobben, eller bare noen i nabolaget som vil oppleve noe sammen så gjør vi skreddersøm. Her kan vi ta dere med til våre mest spesielle spesialiteter og gjøre helt unike turer som trolig kommer til å gi dere noen overraskelser hva gjelder den unike kystnaturen vår. Skreddersøm er det kjekkeste vi vet så ikke nøl om å spørre. Prisen blir faktisk ikke nødvendigvis så mye høyere heller, men mulighetene er nærmest uendelige.