Kayak the Fjords (7days)

Inquire Booking

I samarbeid med Solund Aktiv AS og Njord AS holder vi på å utvikle en flerdagers padleopplevelses med utgangspunkt i Sotra, Solund og Nærøyfjorden.

Turen går først fra Bergen til Sotra, der hovedfokus vil være introduksjonskurs den første dagen og en guida padletur neste dag; – og du vil få den ypperste matopplevelsen Sotra og Vestlandet kan by på. Så bærer det av sted til Sognefjorden og til «den ytterste nakne ø»; – øyriket Solund. Der venter noen varierte dager med en god miks av natur- og kulturopplevelser, til både lands og vanns. En liten overraskelse skal det også bli, men vi kan i alle fall røpe at en øyhoppingstur til Utvær fyr er et selvskrevet reisemål disse dagene, men da uten kajakk.

Og så kommer kanskje høydepunktet; – en 2 dagers guidet padletur i verdensarvområdet Nærøyfjorden. Her overnatter du i telt og skal få lov å bare ligge å nyte stjernevrimmelen og den mest øredøvende stillheten norsk natur kan by på. Hjemreise til Bergen via den internasjonale kjente Flåmsbanen, vil neppe være å forakte heller.

Produktet skal lanseres høsten 2016 og de første turene gjennomføres sesongen 2017.

 

 

Inquire Booking

 

 

Highlights

 

 

Route

  1. Solund